Badkamerrenovatie nodig? Kwaliteit tegen de beste prijs!

Wij verbouwen uw badkamer met oog voor detail. Vraag vrijblijvende offertes aan en bespaar tot 40%!

Badkamerrenovatie

De badkamer is één van de meest gebruikte ruimtes in een woning. Hier komt u vaak tot rust en begint en eindigt u de dag. Tot rust komen wordt echter moeilijk met verouderd sanitair en kapotte of lelijke tegels. Misschien is het dan tijd om te verbouwen. Wij zijn een netwerk van specialisten in heel Vlaanderen. Wilt u gedeeltelijk verbouwen of een complete badkamerrenovatie? Vul dan ons contactformulier in. U krijgt zo snel mogelijk tot 5 offertes van specialisten uit de regio. Vergelijk deze op prijs en aanbod zodat u verzekerd bent van de beste service en de beste prijs. Van volledige renovatie tot het plaatsen van een douchecabine of inloopdouche met douchebak: de specialisten uit ons netwerk helpen u graag met uw badkamerrenovatie.

Wel of geen breekwerk?

Besloten om de badkamer te verbouwen? Dan kunt u kiezen voor een complete badkamerrenovatie of een gedeeltelijke renovatie. Is de ruimte gedateerd en zijn de badkamertegels in slechte staat? Laat dan alles slopen en verbouwen. Gooi de indeling van het sanitair volledig om en creëer een compleet nieuwe badkamer. Verruil het ongebruikte ligbad met een strakke inloopdouche met douchebak of laat een ruim badkamermeubel plaatsen. Toch liever geen complete renovatie? Als de badkamertegels nog in orde zijn en het sanitair niet direct vervangen hoeft te worden, plaats dan speciale waterdichte panelen over de tegels. Zo kunt u de ruimte toch verbouwen maar bespaart u zich de rommel van een renovatie.

badkamerrenovatie

Gewenste stijl

Als de keuze valt op een complete badkamerrenovatie, dan kunt u de badkamer direct in de gewenste stijl verbouwen. Wilt u graag een landelijke sfeer? Plaats dan een vrijstaand bad en lambrisering. Wilt u na de renovatie genieten van een modern en tijdloze ruimte? Laat bij de badkamerrenovatie dan een strakke inloopdouche met douchebak plaatsen. Installeer tijdens de renovatie speciaal design sanitair voor een echte design badkamer. Door te verbouwen realiseert u de badkamer waar u al jaren over droomt. Liever een badkamerrenovatie zonder breken? Door het vervangen van uw douchecabine, ligbad of badkamermeubel komt u al een heel eind.

Douche verbouwen

Wilt u geen badkamerrenovatie maar wel de inloopdouche of douchecabine verbouwen? Zonder breken vervangt u gemakkelijk de bestaande douchecabine door een nieuw exemplaar. Een douchecabine komt vaak met vele extra’s. Realiseer een persoonlijk wellness resort met een douchecabine met infrarood sauna of zonnebank. Pak de renovatie groter aan door de douchecabine of het ligbad te vervangen met een ruime inloopdouche met douchebak. Door het installeren van een glazen wand en douchebak hoeft u niets te slopen en verbouwen, maar geniet u na de badkamerrenovatie wel van nieuw sanitair. Maak de renovatie van de douchecabine of inloopdouche met douchebak compleet met een nieuwe regendouchekop.

bad installeren

Bad installeren

Heeft u ruimte over maar nog geen bad? Plaats dan tijdens de renovatie ook een ligbad in de badkamer. Doordat het bad op de bestaande tegels wordt geplaatst en ingebouwd, hoeft u niet alles te verbouwen en wordt het installeren van een ligbad relatief eenvoudig gerealiseerd. Door tijdens de badkamerrenovatie een ligbad te laten plaatsen verhoogt u het wooncomfort. Daarnaast zorgt de renovatie ook voor een waardeverhoging van uw woning. Bent u overtuigd van een badkamerrenovatie? Laat dan uw badkamer verbouwen en een ligbad installeren. Een specialist uit ons netwerk voorziet u graag van een persoonlijk advies.

toiletpot vervangen

Toiletpot vervangen

Bij een badkamerrenovatie denkt u vast aan het verbouwen van de douchecabine, inloopdouche met douchebak of het vervangen van de tegels of het badkamermeubel. Is het verbouwen van uw toilet al eens in u opgekomen? Neem ook de toiletpot mee in de renovatie! Zo krijgt de ruimte snel en gemakkelijk een moderne uitstraling. Een staand toilet is inmiddels verouderd. Vervang deze tijdens de badkamerrenovatie met een hangend toilet. Doordat deze lijkt te zweven neemt hij minder ruimte in beslag en zorgt het ook voor een ruimtelijk gevoel. Bijkomend voordeel is dat u na de renovatie de vloer onder het toilet gemakkelijk schoon maakt!

badkamertegels

Badkamertegels

Door het vervangen van de badkamertegels creëert u na de renovatie de gewenste sfeer. Badkamertegels zijn verkrijgbaar in tal van formaten en kleuren. Zo bepaalt u zelf hoe de badkamer er na de badkamerrenovatie uit komt te zien. De ruimte verbouwen zodat u een landelijke sfeer creëert? Kies dan wit en beige als hoofdkleur. Geniet u na de renovatie liever van een moderne, tijdloze ruimte? Ga dan voor een combinatie van zwart met wit. Wilt u dat de badkamer na de badkamerrenovatie hoger lijkt? Plaats de badkamertegels dan in de hoogte. Liever een optisch langere badkamer? Dit realiseert u door de badkamertegels horizontaal te zetten.

badkamermeubel

Nieuwe badkamermeubels

Een van de meest gebruikte meubels in de badkamer is het badkamermeubel. Door alleen al de wastafel te vervangen door een badkamermeubel vernieuwt u de badkamer zonder volledige renovatie! Indien de leidingen al op de goede plek zitten hoeft u helemaal niets te verbouwen, maar heeft u toch het resultaat van een renovatie. Een badkamermeubel komt in verschillende vormen, maten en kleuren zodat er voor iedere badkamer iets geschikts te vinden is. Daarbij krijgt u bij een badkamermeubel een hoop bergruimte voor al het zeep, schoonmaakmiddelen of zelfs handdoeken. Het vervangen van het badkamermeubel is wellicht de meest eenvoudige manier voor het vernieuwen van de badkamer zonder badkamerrenovatie.

badkamer verbouwen

Prijs van badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie is niet voordelig. Toch draagt het verbouwen van de badkamer bij aan het verhogen van uw wooncomfort, en zorgt de nieuwe badkamer voor een waardevermeerdering van uw woning! Omdat het grootste deel van de kosten voor een badkamerrenovatie bepaald wordt door het materiaal dat u gebruikt, maakt u de renovatie zelf zo duur of voordelig als u wilt. Gemiddeld betaalt u voor een badkamerrenovatie zo’n €6.000,-. Ook met een beperkt budget kunt u de badkamer volledig verbouwen. Kies een simpel ligbad of laat een inloopdouche met douchebak plaatsen in plaats van een luxe douchecabine. Geen zin om alles te verbouwen? Vervang dan alleen het badkamermeubel om de kosten laag te houden.

Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Bent u toe aan een nieuwe badkamer, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Of wilt u de douchecabine vervangen door een inloopdouche met douchebak? Ook als u een compleet nieuwe inrichting van het sanitair in uw badkamer wilt bent u bij ons netwerk van badkamerspecialisten aan het juiste adres! Neem contact met ons op! Als u ons contactformulier invult krijgt u van ons tot 5 offertes van specialisten uit uw regio. Deze zijn volledig gratis en vrijblijvend! Vergelijk de offertes op prijs en aanbod zodat u zeker bent van de specialist die het best bij u en uw situatie past.