Nieuw sanitair laten plaatsen? Kwaliteit tegen de beste prijs!

Wij plaatsen sanitair met oog voor detail. Vraag vrijblijvende offertes aan en bespaar tot 40%!

Sanitair

Wilt u uw badkamer verbouwen maar heeft u geen tijd of geld voor een complete badkamerrenovatie? Laat nieuw sanitair plaatsen en geniet toch van een geüpdate badkamer. Bent u op zoek naar een installateur voor hulp bij het verbouwen van uw badruimte? Laat ons u helpen. Wij zijn een netwerk van installateurs door heel Vlaanderen. Bij ons krijgt u niet één, maar tot vijf offertes toegestuurd van specialisten uit uw regio. Bent u benieuwd naar de kosten van een badkamerrenovatie of het plaatsen van een nieuwe douchebak, badkamermeubel of bad? Vul snel ons contactformulier in. Vergelijk de verschillende specialisten en bepaal zelf hoeveel u betaalt!

Nieuw sanitair plaatsen

Het sanitair bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Door kleine veranderingen door te voeren kunt u de ruimte eenvoudig verbouwen zonder dat u geld moet investeren in een complete badkamerrenovatie. Hangt uw badkamermeubel na al die jaren scheef aan de wand? Of is uw douchecabine verouderd en vergeeld? Indien u zelf de installatie van uw nieuwe sanitair op u neemt betaalt u enkel de kosten voor de nieuwe badkamermeubels. Komt u er niet uit met de sanitaire leidingen? Schakel dan een badkamer installateur in om het nieuwe sanitair te plaatsen.

sanitair plaatsen

Badkamermeubel

Het badkamermeubel is misschien wel het meest gebruikte sanitair in de badkamer. Een mooi badkamermeubel draagt niet alleen bij aan de aantrekkelijkheid van uw badkamer, het is ook ontzettend functioneel! In de aanwezige lades of kasten kunt u een hoop losse spullen kwijt. Zonder al deze spullen in het zicht oogt de badkamer clean en ruimtelijk. Met de installatie van het juiste badkamermeubel geeft u de badkamer na het verbouwen elk gewenste uitstraling. Ze komen immers in tal van vormen en maten, zodat er voor ieder wat wils is. Laat daarom tijdens het verbouwen ook een nieuw badkamermeubel plaatsen.

Inloopdouche of douchecabine?

Douchen kan op drie verschillende manieren. Als eerste zou u in bad kunnen douchen. Hoewel dit niet de meest ideale optie is, is het wel de meest praktische indien u in een kleine ruimte toch graag een bad hebt. Een betere optie is het plaatsen van een complete douchecabine of inloopdouche. Een voordeel van het plaatsen van een douchecabine is dat deze volledig afgesloten is. Dweilen na het douchen is na uw badkamerrenovatie verleden tijd. Daarbij komt deze vaak met vele extra’s en maakt u de douchecabine zo luxe als u zelf wilt. De installatie van een inloopdouche zorgt na het verbouwen daarentegen voor een echte eyecatcher!

douchebak plaatsen

Douchebak

Als u een douchecabine laat plaatsen dan is deze compleet. Dat houdt in dat deze van douchebak tot mengkraan geleverd wordt. De installatie van een inloopdouche gebeurt daarentegen op één van twee manieren: met douchebak of op de badkamertegels. Het voordeel van de installatie van een douchebak, is de kleinere kans op uitglijden. Wilt u graag een inloopdouche zonder hoge instap? Laat de installateur deze tijdens het verbouwen op hoogte van de vloer plaatsen. Daarbij is een douchebak verkrijgbaar in vele vormen en materialen, zodat u het gemakkelijk met een inloopdouche combineert. Een inloopdouche met douchebak in geëmailleerd staal staat bijvoorbeeld erg mooi in een moderne badkamer.

toilet installatie

Toilet plaatsen

Laat bij een badkamerrenovatie direct een nieuw toilet plaatsen! Een staand model is inmiddels verouderd en met de installatie van een hangend toilet creëert u niet alleen een ruimtelijke sfeer maar kan het de waarde van uw woning ook verhogen. Bijkomend voordeel is dat de vloer na de badkamerrenovatie gemakkelijk te dweilen is. Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet zo goed wat u met het toilet aanmoet?Of wilt u een nieuw sanitair als een douchecabine of badkamermeubel? Vraag dan via ons contactformulier meerdere offertes aan van specialisten uit uw regio en begin snel met het verbouwen van uw badruimte!

bad plaatsen

Bad plaatsen

Het plaatsen van een douchecabine of inloopdouche wordt vaak als een prioriteit gezien, terwijl de installatie van een ligbad meer als een luxe wordt beschouwd. Als u echter graag in bad gaat dan is deze onmisbaar tijdens het verbouwen van uw badkamer! Gelukkig komen ook badmeubels in vele vormen en maten zodat een installateur ook deze kan plaatsen in een kleine badkamer. Wilt u heel graag een ligbad maar komt u toch ruimte tekort? Overweeg dan eens een douche in bad, zodat u ruimte bespaart. Het is ook mogelijk om in de badkamerrenovatie uw toilet weg te halen zodat u extra ruimte overhoudt voor een aparte doucheruimte.

sanitaire leidingen

Sanitaire leidingen

Ga voor een volledige badkamerrenovatie en gooi de indeling van uw sanitair om. Omdat dit betekent dat de sanitaire leidingen verlegd moeten worden kan dit alleen als u de hele badkamer gaat verbouwen. Wilt u de badkamer updaten zonder het verplaatsen van de sanitaire leidingen? Laat dan een installateur nieuw sanitair plaatsen. Doordat de leidingen al op de juiste plek zitten kunt u de indeling behouden en hoeft er geen breekwerk plaats te vinden. Door enkel al uw douchebak of badkamermeubel te vervangen door nieuwe exemplaren ziet uw badkamer er weer als nieuw uit!

badkamer verbouwen

Onderhoud en reparatie sanitair

Het is belangrijk dat het sanitair na het verbouwen goed onderhouden wordt. Het beste is als u na elk gebruik het sanitair goed droog maakt. Gebruik hierbij enkel schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor de badkamer. Reinig uw sanitair in ieder geval niet met schurende of chemische middelen. Het kan voorkomen dat er na de badkamerrenovatie schade ontstaat aan het sanitair in uw badkamer. Bijvoorbeeld als u last heeft van een lekkage, maar ook in het geval van beschadigingen of scheuren aan uw douchebak of badkamermeubel. Om ergere lekkage te voorkomen is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een installateur inschakelt voor een reparatie aan het sanitair.

Besparen door te vergelijken

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw sanitair vervangen? De installateurs uit ons netwerk helpen u graag met uw badkamerrenovatie. Ons netwerk dekt heel Vlaanderen, dus er zitten ook vakmannen bij u in de buurt. Als u ons contactformulier invult dan krijgt u tot 5 gratis offertes. Vergelijk deze niet alleen op prijs, maar ook op de garanties en voorwaarden om een compleet beeld te krijgen van de installateur. Door de verschillende specialisten met elkaar te vergelijken weet u zeker dat u kiest voor het bedrijf dat het best bij uw klusvraag past!