Badkamer vernieuwen in Denderleeuw?


Vergelijk gratis offertes en bespaar direct op de prijs van uw renovatie!


Gratis - Vrijblijvend

Badkamerrenovatie Denderleeuw

Met een badkamerrenovatie in Denderleeuw creëert u tegen zo laag mogelijke kosten uw droombadkamer. Ligbad inruilen voor een ruime inloopdouche? Of is het hoog tijd om het verouderde sanitair te vervangen door luxere items? Schakel een badkamer installateur in voor het mooiste resultaat. Op zoek naar een bedrijf in uw regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Na uw aanvraag ontvangt u meerdere prijzen van badkamerspecialisten in de regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies de vakman met het beste aanbod.

Overweegt u uw badkamer te renoveren? Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn, ook bij het renoveren van een kleine badkamer. U krijgt een duidelijk beeld van de prijzen zodat u weet wat u kunt verwachten, en we geven u handige tips voor als u zelf de ruimte wilt opknappen.

Badkamerrenovatie nodig?

Op zoek naar een goedkope specialist in badkamerrenovatie?

Gratis offertes vergelijken

Vergelijk gratis offertes van badkamerspecialisten uit je regio.

Bespaar op de kosten!

Ontvang meerdere offertes en bespaar op de prijs van uw renovatie!

Voordelen van onze werkwijze

De grootste voordelen van onze service op een rij:

 • U krijgt een duidelijk beeld van de gemiddelde prijzen.
 • Zo kiest u gemakkelijk voor de badkamerspecialist met het beste aanbod.
 • De besparing loopt op tot wel 40% op de kostprijs!
 • De offerteaanvraag is gratis en zonder verplichtingen, dus u zit nergens aan vast.


Wat is een badkamerrenovatie precies?

Een badkamerrenovatie houdt in dat u de badkamer met een aantal werkzaamheden flink opknapt. Door het sanitair te vervangen, de indeling om te gooien of de badkamermeubels te vernieuwen krijgt de ruimte een nieuwe stijl en verhoogt het gebruikersgemak enorm! Er zijn verschillende werkzaamheden die u bij een renovatie kunt inzetten, van een badkamerrenovatie zonder breken tot aan het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer.

nieuwe badkamer Denderleeuw

Nieuwe badkamer Denderleeuw: welke stijl?

Als u de badkamer gaat renoveren, is het ook mogelijk om een compleet nieuwe badkamer te plaatsen in Denderleeuw. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende stijlen en designs, en kunt u meedenken met het ontwerp. U hebt onder meer de keuze uit deze stijlen:

 • Modern: dit kenmerkt zich vooral door het gebruik van lichte kleuren en strakke lijnen. Antraciet en wit worden veel gebruikt. Ook is het mogelijk om een deel van de muur te stucen in plaats van te betegelen.
 • Landelijk: met het gebruik van warme kleuren en natuurlijke materialen creëert u eenvoudig de landelijke stijl. Kenmerkend zijn ook de open kasten, die u kunt stylen zoals u wilt.
 • Minimalistisch: de minimalistische stijl maakt echt een opmars. Deze herkent u aan lichte kleuren en eenvoudige meubels. In de badkamer zelf worden weinig accessoires gebruikt, alle spullen staan zoveel mogelijk opgeborgen achter gesloten kasten. Deze stijl is ook geschikt voor kleine badkamers, omdat de ruimte een stuk groter lijkt.

Hoeveel kost een badkamerrenovatie?

Wat zijn de kosten van een badkamerrenovatie in Denderleeuw? Dat hangt af van de werkzaamheden die u laat uitvoeren. De prijs van een totale badkamerrenovatie, waarbij u kiest voor eenvoudig sanitair begint rond de €3.000,-. Wilt u iets meer luxe, met een inloopdouche en een dubbele wastafel, houd dan rekening met prijzen vanaf €7.500,-.

Gaat u echt voor een complete renovatie en laat u al het sanitair verwijderen en de tegels vernieuwen? Afhankelijk van het specifieke sanitair dat u kiest, ligt de prijs voor de badkamerrenovatie tussen de €12.500,- tot €25.000,-.

Besparen op de kosten van een badkamerrenovatie? Vergelijk gratis offertes!

Badkamerrenovatie prijs 2024

Wat?OmschrijvingGemiddelde prijs
Totale badkamerrenovatie:
basic
Bestaat bijv. uit:
– Eenvoudig eenpersoons ligbad met douchekop
– Wastafel
– Toilet
– Badkamermeubel en spiegel
– Basic keramische tegels voor vloer en wanden
Vanaf €3.000,-
Volledige badkamerrenovatie:
gemiddeld
Bestaat bijvoorbeeld uit:
– Inloopdouche
– 2 wastafels met spiegels
– Ligbad
– Toilet
– Iets luxere afwerking voor vloeren en wanden (dan bij basic)
Vanaf €7.500,-
Badkamerrenovatie van a to z:
luxe
Bestaat bijvoorbeeld uit:
– Grote inloopdouche
– Dubbele wastafel
– Meerdere badkamermeubels
– Toilet
– Luxe ligbad / whirlpool
– Luxe afwerking van vloer en wanden
Vanaf €12.500,- tot €25.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per badkamerspecialist verschillen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan.


Badkamer renoveren in Denderleeuw? Vind een badkamerspecialist!

Vergelijk gratis offertes en kies de vakman met de beste prijs: u bespaart tot 40%!
Gratis offertes vergelijken!

Badkamerrenovatie: voor en na

badkamer voor en na

Wat beïnvloedt de prijs?

De prijs van badkamerrenovaties in Denderleeuw hangt af van een aantal factoren. Allereerst van de specifieke werkzaamheden: gaat u voor een totale badkamerrenovatie, of juist voor een kleine renovatie op de ruimte zo goedkoop mogelijk op te knappen? Het tarief van de badkamerspecialist speelt ook een belangrijke rol, net zoals het type sanitair dat u gebruikt.

Hieronder leest u meer over de prijsbepalende factoren. Bent u benieuwd wat het kost om uw badkamer te renoveren? Vraag gratis offertes aan en bespaar tot wel 40%!1. Totale of kleine badkamerrenovatie?

Bij een totale badkamerrenovatie in Denderleeuw sloopt u alles uit de bestaande badkamer: het sanitair wordt vervangen, de badkamertegels worden verwijderd en u vervangt alle badkamermeubels. In dit geval kunt u ervan uitgaan dat de kosten hoger liggen dan wanneer u een kleine badkamerrenovatie uitvoert. Hierbij behoudt u namelijk alles wat nog in goede staat is, zoals de badkamertegels, -meubels of sanitair.

Bij een kleine badkamerrenovatie beginnen de prijzen vanaf €3.000,- terwijl de prijzen bij een luxe renovatie oplopen tot wel €12.500,- tot €25.000,-! Wilt u uw badkamer opknappen, dan raden we dus aan om goed te kijken naar uw wensen: alles wat nog in goede staat is en voldoet aan uw wensen kan blijven: zo houdt u de kosten zo laag mogelijk.

2. Tarief van de badkamerspecialist in Denderleeuw

Wist u dat elke badkamerspecialist in Denderleeuw zijn of haar eigen tarief bepaalt? De hoogte van dit tarief heeft een grote invloed op de totaalprijs: de arbeidskosten bedragen namelijk ongeveer 30% van de totaalprijs.

Als u een aannemer inhuurt voor uw badkamerrenovatie, dan is het aan te raden om de prijzen van meerdere specialisten te vergelijken. Zo kiest u gemakkelijk voor het bedrijf met het beste aanbod, en bespaart u tot wel 40% op de kosten. Dit kan heel gemakkelijk en zonder verplichtingen dankzij onze gratis offerteservice!

3. Type sanitair

Naast de arbeidskosten, zijn vooral de materiaalkosten een grote invloed op de prijs. Denk dus goed na over het type sanitair dat u in uw badkamer in Denderleeuw wilt laten plaatsen. Wilt u kunnen douchen én profiteren van een ligbad? Dan is het misschien een optie om een bad-douche combinatie te plaatsen, om zo de kosten te beperken.

De gemiddelde prijzen lopen flink uiteen:

 • Ligbad: vanaf €1.300,-. U heeft de keuze uit een eenvoudig zitbad, een luxe ligbad of een luxe whirlpool bad.
 • Douchecabine: vanaf €1.100,-. Ook hierbij heeft u de keuze tussen een standaard douchecabine tegen een scherpe prijs, of een luxe cabine met alles erop en eraan voor een hogere kostprijs.
 • Inloopdouche: vanaf €1.100,-. De kosten zijn afhankelijk van de keuze voor een douchebak en de keuze voor uw douchewand.
 • Toilet: €750,-. De goedkoopste optie is een staand toilet. Voor een meer ruimtelijke uitstraling is het plaatsen van een hangtoilet een goede keuze, deze zijn doorgaans iets duurder.
 • Wastafel: €600,-. Hierbij gaat het om een enkele wastafel. Wilt u een dubbele wastafel, dan lopen zowel de materiaal- als de arbeidskosten op. De vakman moet dan de watertoevoer en -afvoer splitsen.
 • Kraan: €250,-. Er is keuze voor een goedkope en eenvoudige mengkraan tot een luxe thermostaatkraan.

Dit zijn gemiddelde prijzen inclusief de btw en de montagekosten, wilt u graag precies weten wat het sanitair gaat kosten, vraag dan gratis offertes aan.

badkamer renoveren Denderleeuw

Badkamer renoveren Denderleeuw: hoe werkt het?

Een badkamer renoveren in Denderleeuw, hoe gaan vakmannen te werk? Het is goed om te weten dat uw badkamerrenovatie volledig in overleg verloopt. U hebt dus overal inspraak in, ook in de planning! Zo weet u waar u aan toe bent en voor welke periode u een alternatieve doucheruimte moet regelen.

Een badkamerrenovatie is in principe op te delen in 5 belangrijke stappen:

 1. Planning en ontwerp: de vakman denkt met u mee en helpt met het opstellen van een mooi ontwerp.
 2. Oude badkamer leegmaken: sanitair demonteren en badkamermeubels verwijderen. Ook worden, eventueel, de badkamertegels verwijderd.
 3. Verleggen van afvoer, leidingen en elektra: is niet altijd noodzakelijk, maar bij een andere indeling moet de vakman alle leidingen en afvoeren verplaatsen.
 4. Nieuwe vloer en wanden: dit kan door middel van betegelen, of het aanbrengen van pleister of wandpanelen.
 5. Plaatsen en installatie van sanitair: nu worden de douche, het toilet, de wastafel en eventueel het ligbad aangesloten.

Hieronder gaan we dieper in op het proces. Wilt u een vakman inhuren om u hierbij te helpen? Vraag dan gratis offertes aan!

1. Planning en ontwerp

De eerste stap in het proces is de planning en het ontwerp. Dit houdt in dat de vakman met u meedenkt in uw wensen en u helpt om een stijlvol en praktisch ontwerp op te stellen. Hierbij let hij ook op de gebruikte materialen en kleuren en realiseert zo de stijl die u graag wilt creëren.

Kan ik zelf een badkamer ontwerp maken?

Natuurlijk is dit een optie, toch raden we u aan dit in overleg te doen met de badkamerspecialist. Hij denkt namelijk ook na over praktische zaken, zoals voldoende ruimte rondom het sanitair en de aanleg van de waterafvoer en -toevoer.

2. Oude badkamer leegmaken

Als het ontwerp is goedgekeurd en de verbouwing van start gaat, dan begint dit met het leeghalen van de oude badkamer. Hoe deze stap in het proces eruitziet, hangt volledig af van uw specifieke badkamerrenovatie in Denderleeuw. Als u kiest voor een budget verbouwing zonder breekwerk, dan wordt alleen het sanitair gedemonteerd en blijft de rest van de badkamer intact.

Kiest u juist voor een totale badkamerrenovatie met een vernieuwde indeling, dan bestaat deze stap in het proces ook uit het slopen van alle wand- en vloertegels. Dit klinkt eenvoudig, maar moet toch voorzichtig aangepast worden zodat de muren niet beschadigen. De badkamerspecialist zorgt voor een grote container voor al het puin en voert dit netjes voor u af, zodat u nergens mee blijft zitten.

3. Controle en eventueel verleggen van afvoer, leidingen en elektra

Nu de ruimte helemaal leeg is, is het tijd voor de badkamer installatie in Denderleeuw. De vakman controleert alle leidingen en afvoeren. Nu de leidingen toch openliggen, is het slim om ze direct te controleren op beschadigingen of zwakke plekken: zo voorkomt u dat de leidingen na een aantal jaar beginnen te lekken, en u de pas betegelde muur opnieuw moet open breken.

Daarna verlegt de vakman de leidingen naar de juiste plek. Ook de afvoer wordt eventueel verplaatst. Dit is belangrijk als u de indeling van de ruimte omgooit, omdat er misschien geen aansluitingen zijn voor een nieuw ligbad of inloopdouche. Alle leidingen worden netjes in de muur gefreesd. Dit wordt daarna weer dichtgesmeerd zodat het oppervlak weer egaal is. Hetzelfde geldt voor de elektra: de vakman plaatst nieuwe lichtpunten en stopcontacten als deze nodig zijn en werkt deze netjes weg in de muur.

renoveren badkamer Denderleeuw

4. Nieuwe vloer en wanden

Nu de leidingen en afvoeren allemaal op hun plek zitten volgt de afwerking van de muren en vloer. Over het algemeen betegelen vakmannen eerst de vloer en daarna de muur, van beneden naar boven.

Naast het standaard tegelwerk, is het ook mogelijk om de muur op een andere manier af te werken. Wandpanelen zijn populair: deze zijn waterdicht en kunnen eventueel over de bestaande tegelmuur heen geplaatst worden. Hierdoor zijn ze snel te plaatsen en erg voordelig.

Wilt u een robuuste sfeer creëren, dan is bet ciré of mortex een goede optie. Dit is stucwerk met cement en heeft dankzij de betonlook een hele stoere uitstraling. Het is volledig waterdicht, en daarmee geschikt voor uw badkamer in Denderleeuw.

5. Plaatsen van sanitair

De laatste stap bij uw badkamerrenovatie in Denderleeuw is het plaatsen en aansluiten van het sanitair. Ook dit is een klus die u best uitbesteedt aan een installateur, zodat u zeker weet dat de watertoevoer en afvoer correct is aangesloten, en er geen lekkages ontstaan.

De vakman plaatst uw nieuwe toilet, hangt de nieuwe douchekraan op en plaatst de douchewanden. Ook installeert hij uw ligbad en wastafel. Alle naden en randen worden opgevuld met kit, zodat er geen water onder de douchebak of achter de lavabo terecht komt. Hierna is uw nieuwe badkamer klaar voor gebruik.


Badkamer verbouwen in Denderleeuw? Bespaar op de kosten!

Vind snel de vakman met de beste prijs en bespaar zo tot 40% op de totaalprijs.
Gratis offertes vergelijken!

Opties bij een badkamerrenovatie in Denderleeuw

Bij een badkamerrenovatie in Denderleeuw zijn tal van mogelijkheden! Zo creëert u, zelfs met slechts kleine aanpassingen, de badkamer van uw dromen.

Hieronder gaan we dieper in op een aantal mogelijkheden:

 • Nieuwe badkamermeubels: de meubels in de badkamer hebben een grote invloed op de stijl van de ruimte. Ook zorgen ruime badkamermeubels met veel opbergruimte voor een nette uitstraling: hierin kunt u namelijk al uw spullen opbergen, zodat er niets in het zicht ligt. Dit oogt een stuk ruimtelijker.
 • Badkamer opnieuw indelen: bij een totale badkamerrenovatie kunt u de badkamer opnieuw inrichten. Met een praktische indeling lijkt de ruimte groter en heeft u misschien zelfs meer ruimte om rond te lopen. Misschien heeft u met een andere indeling zelfs voldoende ruimte om dat ligbad te plaatsen waar u altijd al van gedroomd heeft!
 • Ventilatie: in badkamers ontstaat veel condensvorming, waardoor een goede ventilatie van groot belang is. Tijdens de renovatie kunt u de ventilatie ook meenemen, door bijvoorbeeld een mechanisch ventilatiesysteem te installeren. Dit voert al het vocht af en voorkomt zo dat er schimmel ontstaat.
 • Badkamerverlichting: de badkamer is de ruimte waar u uw dag begint en eindigt, en beide momenten vragen een andere sfeer en verlichting. Daarom is het belangrijk om hierover na te denken. Veel mensen kiezen voor verlichting met een dimmer, zodat ze zelf de sfeer kunnen bepalen.
 • Badkamer verwarming: als u een complete renovatie uitvoert, is het een optie om vloerverwarming te plaatsen. Door de radiatoren te verwijderen ontstaat er meer ruimte om te gebruiken voor uw ruime inloopdouche of ligbad. Bovendien zorgt vloerverwarming voor een hoog comfort: als u de warme douche uitstapt staat u direct op een warme vloer en krijgt u het niet direct koud.
 • Totaalrenovatie: laat uw badkamer in Denderleeuw totaal renoveren, dit houdt in dat u de bestaande badkamer volledig sloopt en een nieuwe badkamer plaatst. Dit wordt ook gedaan bij het verplaatsen of vergroten van de badkamer.

Hieronder gaan we nog in op een aantal populaire mogelijkheden bij het renoveren van badkamers. Op zoek naar een badkamerspecialist? Vraag dan gratis offertes aan!

opties badkamerrenovatie Denderleeuw

Verplaatsing van de badkamer

Soms zit de badkamer niet op een logische plek in huis. Misschien zit hij beneden, naast de keuken en wilt u de badkamer liever boven bij de slaapkamers hebben.

Is verplaatsing van de badkamer altijd mogelijk?

Dit hangt af van de nieuwe locatie en de draagkracht van de vloer. Zeker als u een ligbad wilt plaatsen is het belangrijk dat de vloer sterk genoeg is om het gewicht van een gevuld bad, ruim 160 kilo, te dragen. Voordat de badkamerspecialist de ruimte verplaatst doet hij hier natuurlijk onderzoek naar.

Populaire keuze: inloopdouche

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun douchecabine te vervangen met een inloopdouche. Logisch, want een inloopdouche is veel ruimtelijker, oogt een stuk groter en heeft een hele luxe uitstraling. Een inloopdouche bestaat meestal uit een open douche met een douchewand van glas. Het is ook mogelijk een betegelde douchewand te plaatsen, zodat de douche volledig geïntegreerd wordt in de badkamer. U heeft de keuze uit douchen in een douchebak of op de tegels. Voor een inloopdouche zonder instap is het ook mogelijk de douchebak op hetzelfde niveau als de vloer te plaatsen.

Renovatie speciaal voor senioren

Het is ook mogelijk de badkamer in Denderleeuw te renoveren voor senioren: hierbij wordt de badkamer aangepast aan de leeftijd. Een goed voorbeeld hiervan is het vervangen van het ligbad door een inloopdouche: er is geen hoge instap en senioren hoeven zichzelf niet meer uit bad te tillen. Zo is de kans op uitglijden en verwondingen een stuk kleiner!

Wilt u het bad nog niet opgeven, dan is het ook een optie om een instapbad of seniorenbad te plaatsen. Dit bad heeft een lage instap, waardoor senioren gemakkelijk in en uit bad kunnen stappen.

Kleine badkamer renoveren

Wilt u uw kleine badkamer renoveren? Ook bij kleine badkamers zijn er tal van mogelijkheden om uw ideale badkamer te realiseren.

Wat is mogelijk?

Allereerst is het slim om te kijken naar de indeling: vaak kunt u met kleine aanpassingen meer ruimte creëren. Deze kunt u gebruiken voor extra opbergruimte, zoals hoge kasten en een ruimer badkamermeubel. Of u gebruikt de extra ruimte voor het plaatsen van een ligbad!

Bij kleine badkamer raden we aan om goed rekening te houden met de verlichting en de kleuren. Hiermee kunt u de ruimte namelijk een stuk groter laten lijken! Kies voor lichte kleuren en veel daglicht. Daarnaast is het slim om een grote spiegel te plaatsen, zodat de badkamer ruimtelijker wordt, en gebruik te maken van een glazen douchewand.

badkamerrenovatie ontwerp Denderleeuw

Waar op letten bij een badkamerrenovatie?

Gaat u uw badkamer renoveren? Hieronder staan de belangrijkste aandachtspunten:

 • Badkamerrenovatie: waar douchen? Een badkamerrenovatie neemt ongeveer 2 weken in beslag, afhankelijk van de specifieke werkzaamheden. In de tussentijd kunt u een tijdelijke douche huren of vragen of u bij uw buren of familie mag komen douchen. Een tijdelijke douche kunt u plaatsen in uw slaapkamer of zelfs op zolder, zolang er maar binnen 10 meter een watertoevoer is en een afvoer binnen 5 meter.
 • Ontwerp: voor u een badkamer laat ontwerpen door een badkamerspecialist, raden we aan om zelf na te gaan wat de voor- en nadelen zijn van uw huidige badkamer en wat uw wensen zijn met betrekking tot de nieuwe situatie. De badkamerspecialist neemt al uw wensen en voorkeuren mee in het ontwerp. Doe vooraf ook onderzoek via pinterest naar de verschillende stijlen en noteer welke kleuren en materialen u mooi vindt.
 • Denk aan voldoende opbergruimte: door hoge kasten in de badkamer te plaatsen heeft u voldoende opbergruimte voor onder andere handdoeken, zeep en schoonmaakmiddelen. Doordat dit niet meer in het zicht staat, ziet de badkamer er netjes, verzorgd en een stuk groter uit.
 • Gemak en comfort: houdt met de keuzes ook rekening met het comfort. Een zitbad is vaak goedkoper dan een ligbad, maar als u deze later nooit gebruikt omdat u hier niet lekker in kunt liggen, is dat alsnog zonde van het geld. Bespaar daarom niet op comfort en kies bijvoorbeeld voor luxe thermostaatkranen in plaats van mengkranen, of een heerlijke douchekop.
 • Waterontharder: heeft u budget over? Dan is het misschien een idee om een waterontharder te laten plaatsen. Deze haalt kalk uit het water, en zorgt ervoor dat uw badkamer veel schoner blijft.

Premie voor badkamerrenovatie?

In België heeft u in 2024 recht op een mooie premie als u vanwege uw leeftijd de badkamer aanpast: de aanpassingspremie. Dit is een premie waarbij u tot 50% van de goedgekeurde facturen weer terugkrijgt, met een maximum van €1.250,- per categorie. Belangrijke voorwaarden hiervoor zijn dat u of een gezinslid minimaal 65 jaar oud is.

Daarnaast komt u in aanmerking voor de renovatiepremie, als u werkzaamheden uitvoert in een woning die minimaal 30 jaar oud is. Op vlaanderen.be vindt u een overzicht van de premies bij het renoveren van uw badkamer of sanitair.

Op deze pagina vindt u meer informatie over premies voor badkamerrenovaties.


Besparen op de prijs van uw badkamerrenovatie?

Vergelijk gratis offertes en vind de badkamerspecialist met het beste aanbod.
Gratis offertes vergelijken!

Doe-het-zelf

Bent u een ervaren klusser en ziet u het zitten om zelf een kleine badkamerrenovatie uit te voeren? Begin met een goed plan en inventariseer welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Vindt u bijvoorbeeld het installeren van het sanitair geen probleem, maar twijfelt u over het betegelen van de ruimte? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om het betegelen van de badkamer uit te besteden aan een vakman.

Als u veel ervaring heeft met klussen, dan heeft u waarschijnlijk de meeste gereedschappen in huis. Ontbreekt er nog wel iets, dan kunt u dit eventueel huren bij een bouwwinkel: zo hoeft u het niet helemaal zelf aan te schaffen, en houdt u de kosten laag.

Tot slot raden we u aan om uw tijd te nemen. Sloop niet zomaar alle tegels van de muren, maar doe dit met zorg, zodat het oppervlak eronder niet beschadigt. Dit bespaart u de moeite van het egaliseren en bent u uiteindelijk dus sneller klaar.


Recent aangvraagde badkamerrenovatie offertes:


Nieuwe badkamermeubels in Aalst
Totale badkamerrenovatie in Beveren
Ventilatie verbeteren in Sint-Niklaas
Verplaatsen badkamer in Dendermonde
Inloopdouche plaatsen in Evergem
Ligbad vervangen in Gent
Kleine badkamerrenovatie in Lokeren
Renoveren badkamer in Ninove

3 redenen om een badkamer installateur in Denderleeuw te benutten

 • De badkamerinstallateur uit Denderleeuw heeft uw badkamerrenovatie zo snel mogelijk afgerond.
 • U krijgt persoonlijk advies van een specialist en bent zo verzekerd van een stijlvol én praktisch ontwerp.
 • Alleen als u de werken uitbesteedt aan een vakman komt u in aanmerking voor een premie.

badkamer installateur Denderleeuw

Besparen? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u uw badkamer renoveren en besparen op de kosten? Start nu uw gratis offerteaanvraag! U ontvangt zo snel mogelijk de prijsoffertes van experts in uw eigen regio: vergelijk op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor de vakman met de beste prijs. U bespaart tot wel 40% op de kosten! De offerteaanvraag is gratis en bovendien zonder verdere verplichtingen, dus u zit nergens aan vast.


Gratis offertes vergelijken!