klantenbeoordelingen Geertvandorpe.be

Klantenbeoordelingen

Wij doen er alles aan uw huis om het als uw droomhuis te laten lijken. Indien u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Wij vinden dat we dat onze klanten verplicht zijn. Graag willen wij als vakmannen weten wat goed ging en wat beter kan.

Klanten over ons

Informatie op de website8,4
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes9,5
Beoordeling geleverde werk9,2
Gemiddelde beoordeling9,1

Hoe tevreden bent u over uw nieuwe sanitair of douche? deel het met ons. Heeft u toevallig de tijd om een beoordeling voor ons achter te laten zodat wij weten wat we goed deden en waar wij op kunnen verbeteren.

Beoordeel ons


Klanten over ons

Aanrader

Compleet nieuwe badkamer incl bubbelbad laten plaatsen door een bedrijf waar ik in contact mee ben gekomen door deze website. Zelf had ik al het sloopwerk al gedaan, waardoor het bedrijf dit niet meer hoefde te doen. Badkamer is echt heel erg mooi geworden en dat allemaal met behulp van deze website, echt een aanrader!!
Nicolas Vermaelen BrusselBeoordeling: 8,3

Goede service

Van een bestaande douche met douchebak wouden wij een inloopdouche maken inclusief betegelen van de badkamer. Hier een offerte voor aangevraagd en ontvangen. Dit waren 4 offertes van bedrijven uit onze eigen regio, de gene gekozen die het meest voordelig was. Inloopdouche is prachtig geworden.
Eden Claes AntwerpenBeoordeling: 8,6

Sauna plaatsen

In ons huis hadden wij een ruimte die we eigenlijk echt nooit gebruikte, en waar we gewoon alle rotzooi neer gooiden. We hadden ons bedacht en wouden hier graag een sauna laten plaatsen door bedrijf die hierin gespecialiseerd was. Offerte aangevraagd via deze website en een bedrijf heeft ons geholpen met het plaatsen van een sauna.
Lieze Vandenbroeck MechelenBeoordeling: 8,2

Hele goede website

Bij ons was het volgende nodig : het installeren van een nieuwe badkamer incl. oude badkamer slopen / demontage, afvoer van puin en montage en het tegelwerk stucwerk. Geholpen door een bedrijf uit de regio met heel erg vriendelijk personeel, dat allemaal dankzij deze website. Ik beveel daarom deze website ook aan, aan andere mensen.
Marthe Declercq GeelBeoordeling: 8,9

Klasse service

Wij wouden ons ligbad vervangen door een inloopdouche. Daarnaast moest ook het tegelwerk aan vloer en wand afgewerkt worden. Hiervoor hebben wij een offerte aangevraagd, en al heel snel ontvangen van diverse bedrijven uit de regio. Dit vonden wij top, want nu konden we gaan vergelijken qua prijs . Uiteindelijk een bedrijf gekozen, en die heeft ons geholpen. Klasse service van zowel het bedrijf als de website.
Mathis Vandamme BrechtBeoordeling: 8,7

Nieuw badkamer

Onze badkamer was gewoon toe aan renovatie, er zat overal schimmel tussen de tegels en we waren toe aan iets nieuws. Hiervoor een offerte aangevraagd via deze website en ze hebben het goed gedaan. Er is namelijk een bedrijf dankzij hun langs gekomen die onze badkamer heeft gerenoveerd. Nu is onze badkamer helemaal nieuw en echt heel erg mooi.
Axelle Dewilde LierBeoordeling: 8,5

Badkamermeubels plaatsen

Ik had een offerte aangevraagd voor het plaatsen van badkamermeubels, deze in goede orde ontvangen en vergeleken met elkaar. Bedrijf gekozen die er het meeste was uitgesprongen als het ging om de prijs. Zij hebben badkamermeubels laten plaatsen bij ons.
Renée Smets KapellenBeoordeling: 7,9

Werk is goed gedaan

Offerte aangevraagd op deze website en ontvangen via de mail, vergeleken en een juist bedrijf gekozen. Dat bedrijf heeft het goed gedaan en de volgende dingen gedaan : de badkamer in zijn geheel betegeld, het sanitair geplaatst en aangesloten en het meubilair geplaatst.
Camille Devos MortselBeoordeling: 7,9

Trotse buurman

Ik wou graag de badkamer groter maken (valse muur uitbreken ), een inloopdouche plaatsen, badkamer- meubel vervangen of verplaatsen en de wc pot vervangen. Hiervoor offertes aagevraagd op aanrader van mijn buurman bij deze website. En mijn buurman had gelijk, deze website is echt top. Ik ben zo ontzettend snel geholpen, daar ben ik echt heel blij mee.
Kaat Wouters ZwijndrechtBeoordeling: 8,8

Aanrader voor anderen

Wij wouden graag een gehele renovatie, oude badkamer volledig uitbreken, opnieuw tegelen, douchecabine en wasbak monteren en nieuwe verlichting. Dit is uitgevoerd door een bedrijf waar wij heel blij mee waren/zijn. We zijn bij dat bedrijf terecht gekomen door deze website, nogmaals bedankt, jullie zijn echt een aanrader!
Rune MertensWesterloBeoordeling: 8,9

Bad laten vervangen

Eerst had ik in de badkamer een bad maar ik wilde dit laten vervangen door een douchecabine, offerte voor aangevraagd en al heel snel ontvangen van verschillende bedrijven uit de buurt van Eindhoven. Keuze kunnen maken en het bedrijf heeft zijn taak goed uitgevoerd. Al met al, prima website die aan te raden is.
Oona FugtRanstBeoordeling: 8,5

Gewoon top

Ik heb mijn badkuip laten vervangen en de vloer van 4 m2 laten betegelen, en tot slot heb ik de wanden laten betegelen van 15 m2. Dit is allemaal door een bedrijf gedaan die hierin was gespecialiseerd. Hier ben ik bij gekomen door deze website, echt top.
Emiel Jacobs DuffelBeoordeling: 8,6

Erg blij

Wij wouden graag een volledige badkamerrenovatie. Sanitair + betegeling. douche + ligbad + wastafel. Afmetingen 2,55×2,55. De uitdaging was om binnen ons budget van 8.000€ te blijven. Dit is gelukt dankzij deze website, omdat zij verschillende offertes verstuurden zodat wij konden gaan vergelijken bij welk bedrijf wij het goedkoopst uit waren. We zijn hier echt heel blij mee.
Sien van KoperstratenBoomBeoordeling: 9,4

Uitstekende website

Wij wouden graag een stoomcabine in onze badkamer. Offerte aangevraagd, ontvangen en een keuze gemaakt voor een bedrijf die ons daarmee kon helpen. Dit is allemaal gewoon heel snel gegaan en ook goed. Uitstekende website
Maurice Peeters BeerseBeoordeling: 8,7