Badkamerrenovatie in Turnhout: kwaliteit tegen de laagste prijs

Wij renoveren uw badkamer met oog voor detail. Vraag vrijblijvende offertes aan en bespaar tot 40%!

badkamerrenovatie Turnhout

Badkamerrenovatie Turnhout

Droomt u van een prachtige badkamer, maar heeft u geen zin om diep in de buidel te tasten? Dat is begrijpelijk, daarom realiseren wij een badkamerrenovatie tegen een scherpe prijs. De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in uw woning. U begint én eindigt immers ieder dag in uw badkamer. Via ons netwerk worden jaarlijks honderden (kleine) badkamers van a tot z vernieuwd. Indien mogelijk hergebruiken en renoveren wij goede onderdelen. Is een complete renovatie nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het grote voordeel van ons netwerk is dat u de verschillende aanbieders uit Turnhout met elkaar kunt vergelijken op prijs en aanbod.

Netwerk van badkamerspecialisten

Wanneer u het contactformulier invult dan komt u snel en eenvoudig in contact met het netwerk van badkamerspecialisten. Doordat dit netwerk uitsluitend bestaat uit erkende vakmannen weet u zeker dat uw badhuis in goede handen is. Door het grote netwerk bieden we een dekking in heel Vlaanderen. Wij renoveren uw badkamer in Turnhout dus graag. Uw voordeel? Doordat u, na het invullen van het offerteformulier, meerdere offertes krijgt toegestuurd kunt u de aanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt en de aanbieder kiest die het beste bij u past. Tegen een aantrekkelijke prijs vernieuwen wij uw badkamer in Turnhout.

“Dankzij het netwerk op deze website ben ik in contact gekomen met een badkamer installateur die mijn badkamer in een ander kleedje heeft gestoken voor een scherpe prijs. Ideaal, dat ik offertes kon vergelijken, dat scheelde me aardig wat geld!”
John Peeters, Antwerpen

Diverse offertes aanvragen

Tegels te voorzien?

Sanitair te voorzien?

Gewenste termijn

douchebak Turnhout

Douchebak of inloopdouche

De badkamerrenovatie is een goed moment om uw huidige sanitair in Turnhout te heroverwegen. Ondanks dat een douchebak 100% waterdicht is, heeft het ook zo zijn nadelen. Veel mensen kiezen daarom tijdens de renovatie voor de installatie van een gelijkvloerse douche. Een inloopdouche voelt ruim aan en geeft geen beperkingen wat betreft de afmetingen. U stoot zich daarnaast nooit meer tegen de opstaande randen. De douche is klaar voor de toekomst: de inloopdouche is namelijk toegankelijk voor kleine kinderen én oudere mensen. Meer weten over de mogelijkheden bij u thuis? Laat u door ons informeren.

wastafel plaatsen

Lavabo plaatsen

Kiest u een enkele of dubbele lavabo in uw badkamer in Turnhout? Wanneer meerdere personen tegelijkertijd de badkamer gebruiken, is het verstandig dat u meerdere lavabo’s laat plaatsen tijdens de renovatie. Tegenwoordig zien wij steeds meer opbouw wastafels. Deze wastafels hebben fraaie vormen en worden op de unieke badkamermeubels geplaatst. Wilt u de wastafels liever in de badkamermeubels bouwen? Dat is tevens mogelijk. Een inbouw wastafel geeft een strak effect. U heeft veelal de keuze uit de materialen: porselein, natuursteen, geëmailleerd staalplaat en composiet.

badkamer Turnhout

Badkamervloer renoveren

De badkamervloer moet decoratief en comfortabel zijn. Kiest u bij de renovatie vloertegels met een antisliplaag? Of toch een kunststof vloer? Veel van onze klanten laten tijdens de renovatie vloerverwarming plaatsen. Dit bespaart stookkosten en het verhoogt uw comfort enorm. Bij het renoveren van de badkamervloer is de keuze enorm. Welke uitstraling u ook wilt creëren, er bestaat een passende keramische of natuurstenen vloertegel. Tip: let bij het renoveren van de badkamervloer én het sanitair ook op de rest van uw woning. Door één stijl aan te houden creëert u een strak en mooi geheel.

badkamer renoveren Turnhout

Inbouwspots badkamer

Veel oude, kleine badkamers in Turnhout hebben maar één lichtbron. Erg vervelend wanneer u bijvoorbeeld moet scheren of make-up wilt aanbrengen. Aan het einde van de dag is het juist lekker dat u tot rust kan komen. Dan is zo’n fel licht niet wenselijk. De installatie van inbouwspots met een dimmer biedt dan de oplossing bij de renovatie. Doordat wij bij de badkamerrenovatie meerdere lichtpunten creëren wordt het licht verdeeld. Tijdens de renovatie maakt de installateur uw badkamerverlichting naar wens, rekening houdend met de vochtzones.

badkamer inrichten Turnhout

Badkamer opnieuw inrichten

Tijdens de badkamerrenovatie in Turnhout is het verstandig dat u het badhuis opnieuw gaat inrichten. Wellicht kunt u het efficiënter inrichten, of geeft de installatie van nieuw sanitair u nieuwe mogelijkheden. Denk aan een inloopdouche, of de badkamermeubels. Kunt u bijvoorbeeld een douche én bad kwijt of moet u een keuze maken? Onze installateur helpt u graag bij het inrichten en verbouwen van uw badhuis. Het is slim als u inspiratie vergaart, voordat u de badkamerrenovatie uit laat voeren.

sanitair Turnhout

Hang wc plaatsen

Gedurende een badkamerrenovatie in Turnhout wordt vaak een hangtoilet geplaatst. Het ziet er erg strak uit, doordat het spoelreservoir verborgen zit in de muur. Het geeft een ruimer gevoel aan het badhuis. Vergeet echter niet het praktische aspect: het schoonmaken van het toilet is nu veel eenvoudiger. Het is verstandig dat u tijdens de badkamerrenovatie tevens let op ecologie en duurzaamheid. Daar scoort een hangtoilet tevens goed op! Het waterverbruik is veel lager. De WC staat daarnaast bekend om zijn stevigheid.

Bespaar door te vergelijken

Wilt u graag besparen op de kosten van de badkamerrenovatie en de badkamermeubels? Wanneer u gratis en vrijblijvend offertes gaat vergelijken, bespaart u al snel honderden euro’s. Let hierbij op de totaalprijs, maar tevens op de eventuele extra kosten bij de reparatie van het sanitair. De renovatie is een goed moment om nieuwe badkamermeubels te laten plaatsen. De badkamerspecialist verzorgt de reparatie van kleine gebreken en regelt de plaatsing en installatie van al uw sanitair. Na het gedeeltelijk verbouwen, of de complete badkamerrenovatie ziet de ruimte er weer als nieuw uit. Wij renoveren tegen een scherp tarief, maar met een hoge kwaliteitsstandaard! Na de renovatie en installatie van nieuw sanitair is uw huis meer waard en geniet u van het extra wooncomfort.

badkamer renoveren