Een badkamerrenovatie in Zaventem? Vergelijk & bespaar!

Vraag kosteloos offertes aan voor de renovatie van uw badkamer of het renoveren van de douche.

badkamerrenovatie Zaventem

Badkamerrenovatie Zaventem

Kan uw badkamer wel een reparatie of renovatie gebruiken? Waarschijnlijk kijkt u op tegen de kosten. Toch is dat niet nodig. Een badkamerrenovatie hoeft namelijk niet veel geld te kosten. Daarnaast vergroot u uw wooncomfort enorm met een vernieuwde badkamer. De waarde van uw woning stijgt en u kan weer jarenlang genieten van het nieuwe sanitair. Wij helpen u bij een kleine reparatie of renovatie, tot aan een renovatie van a to z. Via ons netwerk komt u in contact met specialisten uit Zaventem. Bij een offerteaanvraag ontvangt u meerdere offertes (maximaal vijf). U vergelijkt dus zelf de verschillende aanbieders op basis van prijs en aanbod.

Netwerk van badkamerspecialisten

Het is verstandig om gebruik te maken van ons netwerk van badkamerspecialisten. U weet dan zeker dat u nooit teveel betaalt en dat er altijd een ervaren vakman bij u in Zaventem langskomt. Bij ons netwerk zijn namelijk alleen erkende vakmannen aangesloten. Hierdoor weet u zeker dat de afwerking van de badkamerrenovatie en de installatie van het sanitair van hoogstaand niveau is. Nadat u een offerteaanvraag heeft gedaan vergelijkt u de verschillende offertes. Zo kiest u zelf de aanbieder die qua prijs en aanbod het beste bij uw renovatie past. Vakmannen uit heel Vlaanderen zijn aangesloten bij ons netwerk, ook in Zaventem.

“Nadat we ons huis hadden gekocht gingen mijn man en ik op zoek naar een betrouwbare badkamer installateur om het sanitair van onze badkamer te vernieuwen. Fijn dat het bedrijf zo snel kon helpen en uit onze regio kwam!”
Marie Jacobs, Genk

Diverse offertes aanvragen

Tegels te voorzien?

Sanitair te voorzien?

Gewenste termijn

inloopdouche Zaventem

Douchebak of inloopdouche

Bij de renovatie komen keuzes aan bod als: kies ik voor de installatie van een douchebak of inloopdouche? Voordat u de badkamerrenovatie uit laat voeren, denkt u goed na over het sanitair en uw wensen. Het voordeel van een inloopdouche is de vrijheid die u heeft bij de plaatsing. U zit niet vast aan de standaard afmetingen. Hierdoor kunt u de ruimte bij het inrichten maximaal benutten. De installatie van deze douche creëert veel ruimte en u heeft geen last meer van drempels. Ook voor ouderen is een inloopdouche een uitkomst.

lavabo plaatsen

Lavabo plaatsen

Na het monteren van de lavabo is de badkamerrenovatie pas gereed. Zit u ‘s ochtends in Zaventem altijd in de badkamerspits? Dan is het verstandig dat u een dubbele lavabo laat monteren door de installateur. Meerdere personen kunnen dan tegelijkertijd de wastafels benutten. Kiest u een opbouw- of een inbouwwastafel? Deze keuze is beeldbepalend. De opbouw wastafel als waskom of vierkante schaal geeft een luxe uitstraling. Met de inbouw wastafel creëert u strakke lijnen. Denk dus bij het renoveren goed na over het sanitair.

badkamervloer renoveren Zaventem

Badkamervloer renoveren

Het renoveren van de badkamervloer geeft een compleet nieuwe uitstraling aan de ruimte. Het is belangrijk dat de badkamervloer er na de renovatie goed uitziet én comfortabel is. Veel mensen laten daarom tijdens de badkamerrenovatie vloerverwarming plaatsen door de installateur. De verwarming verhoogt uw wooncomfort en het bespaart u stookkosten. De keuze van uw badkamervloer en de muren vormen de basis van uw badkamerrenovatie. Kiest u keramische tegels of juist de natuurstenen variant?

badkamer Zaventem

Inbouwspots badkamer

Het grote voordeel van inbouwspots is dat de installateur ze naadloos aanbrengt in het interieur. Daarnaast heeft u zelf de keuze waar u de lichtbronnen in het plafond wilt monteren. Combineer dat met een dimmer en u heeft na het renoveren van het badhuis de volledige controle over de badkamerverlichting. Zo kan u ‘s ochtends tijdens het scheren de verlichting erg fel zetten. Wilt u ’s avonds relaxen in de badkamer? Dan dimt u de verlichting boven de badkamermeubels en het overige sanitair.

badkamer renoveren Zaventem

Badkamer opnieuw inrichten

Bij de badkamerrenovatie is het tevens van belang dat u samen met de specialist uit Zaventem de badkamer opnieuw gaat inrichten. Door het plaatsen van nieuwe badkamermeubels en het verbouwen van de douche is het van belang om de (kleine) badkamer te herindelen. Het is van belang dat u het kleine of grote badhuis efficiënt gaat inrichten. Ter inspiratie is het verstandig dat u gebruik maakt van bijvoorbeeld magazines. Natuurlijk kunt u ook een kijkje bij uw buren in Zaventem nemen.

hang wc plaatsen Zaventem

Hang wc plaatsen

Bij het renoveren kiezen veel mensen een hang wc. Wat is hiervan de reden? Dit type toilet is volledig aan de muur bevestigd. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de hele WC schoonmaken. Vooral het schrobben van de vloer is nu erg eenvoudig. Doordat het waterreservoir tijdens de installatie is ingebouwd ziet het er daarnaast erg strak uit. In combinatie met hangende badkamermeubels is de vloer geheel toegankelijk tijdens het dweilen. Dat is erg hygiënisch. Overweeg dus zowel vorm en functie van het sanitair.

Bespaar door te vergelijken

Wanneer u de verschillende offertes vergelijkt, dan bespaart u op de kosten van de badkamerrenovatie. Bij een offerteaanvraag krijgt u namelijk meerdere offertes toegestuurd. U kiest dan zelf de aanbieder van de badkamerrenovatie op basis van prijs en aanbod. Zo weet u zeker dat u de badkamerrenovatie laat uitvoeren door een erkende vakman, tegen een scherpe prijs. Doordat wij landelijk operatief zijn, kunnen wij ook uw badhuis in Zaventem renoveren of verbouwen. Van een kleine reparatie aan het sanitair, tot aan het volledig inrichten en verbouwen van de badkamer: u bent bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen een vakkundige installatie of renovatie, tegen een gunstige prijs.

badkamer renovatie Zaventem